Jezera se nalaze na sjeveroistočnoj obali šibenskog otoka Murtera koji je s kopnom povezan mostom kod Tisnog. Jezera su smještena u istoimenoj uvali u kojoj se nalazi i luka, pa se stanovništvo tradicionalno bavi ribarstvom, maslinarstvom, vinogradarstvom i turizmom. U jezerima se nalazi ACI MARINA sa 220 vezova i nautički centar (škola jedrenja); odakle se kreće prema dva nacionalna parka, to su NP Kornati i NP Krka. Jezera su odredište namijenjeno mirnom odmoru u krugu obitelji i prijatelja, a preporučujemo ga svim ljubiteljima morske hrane jer je mjesto poznato po ribljim specijalitetima.
Zašto Jezera?
Jezera kao big game fishing destinacija su poznata u čitavoj Europi pa čak i u svijetu. Tu se nalaze najbogatija ribolovna područja (otok Blitvenica, Žirje i Kornati) koja obiluju razonolikim ribljim vrstama. U Jezerima se nalazi ŠRD Punta Rata, što ga čini jedinstvenim i jedinim centrom takvoga sporta na ovim prostorima, koji redovito organizira internacionalna big game fishing takmičenja na kojim prisustvuju brodovi i posade iz cijelog svijeta, što daje Jezerima veliku turističku promidžbu dok Vama potvrđuje da nećete pogriješiti u odabiru lokacije za veliku big game fishing avanturu.

Kontaktirajte nas za više informacija, kliknite ovdje za kontakt podatke!

Imate li neko dodatno pitanje? Molimo Vas ne ustrucavajte se kontaktirati nas telefonski na: + 385 99 6843 776

Ukoliko želite provjeriti dostupnost broda za željeni termin, molimo Vas popunite sljedeći formular i poslati ćemo Vam ponudu putem elektroničke pošte.

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Datum:

Broj dana: