Brod "CHARLI" američke marke BERTRAM, dužine 9 m i širine 3,20. Razvija brzinu od maksimalnih 30 čvorova, a putna brzina iznosi 22 čvora. Ima prostrani kokpit i kompletno je opremljen za big game fishing. Brod "CHARLI" može se pohvaliti da jedan od najbolje opremljenih fishing brodova na Jadranu. Oprema broda "CHARLI" sastoji se od četiri kompleta 80 lbs,četiri kompleta 50 lbs, te 5 kompleta od 30 lbs, takoðer na brodu se nalazi potpuna oprema za vertical-jigging, te manji štapovi za lov živog mamaca. BERTRAM predstavlja idealan spoj luksuza i ekonomičnosti gdje će Vaš aktivni odmor i ribolov biti izniman.
leapleapleapleapleap
Uz kristalno bistro more i plavetnilo neba, meðu sunčeve zrake ljeta ponijet će vas dah Mediterana, koji u ovom pitomom mjestu spaja povijest i suvremenost. Ljubazni domaćini znat će pokazati gostu svoje naslijeðe, kulturu, zabave, očuvanu prirodu i ugodan smještaj.

Kontaktirajte nas za više informacija, kliknite ovdje za kontakt podatke!

Imate li neko dodatno pitanje? Molimo Vas ne ustrucavajte se kontaktirati nas telefonski na: + 385 99 6843 776

Ukoliko želite provjeriti dostupnost broda za željeni termin, molimo Vas popunite sljedeći formular i poslati ćemo Vam ponudu putem elektroničke pošte.

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Datum:

Broj dana: